Gevelbekleding met steenstrips plaatsen

Door een gevelbekleding met steenstrips te laten plaatsen wekt u de indruk dat het vooraanzicht van uw woning gemetseld is. Deze techniek geeft uw gevel een karaktervolle, authentieke look. Bovendien vereist het geen grote breekwerken én kan het gecombineerd worden met gevelbepleistering of gevelbekleding met vezelcement of hout. De steenfabrieken waar wij mee samenwerken, zoals VandersandenNelissen of Wienerberger, hebben een uitgebreid gamma aan kleuren en formaten.

Natuursteenstrips of keramische tegels

Gevelbekleding met steenstrips biedt heel veel keuzemogelijkheden. Zo zijn de natuursteenstrips van Beltrami verkrijgbaar in talloze kleuren en structuren. 

G&V biedt ook keramische tegels van Impermo. Die kunnen worden geplaatst op een aluminium structuur of gelijmd op een isolatieplaat. Ook bij deze tegels kunt u kiezen tussen alle mogelijke formaten en kleuren. 

Bespaar op uw energiekosten

Samen met de steenstrips wordt steeds een efficiënte isolerende laag aangebracht. Daardoor verhoogt gevelbekleding met steenstrips de waarde van uw woning. Bovendien garandeert de isolatielaag u een besparing van 30% op uw energiekosten. En dan zwijgen we nog over de premie voor uw gevelrenovatie!

Professionele gevelbekleding met steenstrips

G&V garandeert een vlotte plaatsing, dankzij een team van uitvoeringsspecialisten en een werfleider met de nodige expertise. We verlijmen de steenstrips op een hoogwaardige EPS- of XPS-isolatieplaat, die verankerd is aan het binnenblad van uw gevel en uitgerust is met een wapeningslaag. Daarvoor gebruiken we een elastische, vorstvrije en waterbestendige lijm.

Geïnteresseerd in de voordelen van steenstrips? Of wilt u steenstrips liever combineren met andere façadematerialen? Wij komen graag langs voor een gesprek over de mogelijkheden. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak of vraag uw vrijblijvende offerte aan!