Specialist in buitengevelbekleding

Voor buitengevelbekleding vindt u een uitgebreid scala aan kleuren, afwerkingen en materialen. En die vragen telkens om een gespecialiseerde aanpak. Bij G&V bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in gevelbepleistering in crepi, steenstrips en gevelplaten. Maar ook voor andere gevelmaterialen of voor combinaties kunt u terecht bij onze 30 experts. 

Uw oude gevel in een nieuw jasje

Door de jaren heen kan uw gevel verslijten en zijn oorspronkelijke kleur verliezen. Dat tast de waarde en de uitstraling van uw woning aan. Voor een grondige gevelrenovatie kunt u een beroep doen op G&V. En is dat niet het geschikte moment om ook een extra isolatielaag aan te brengen? Ook dat behoort tot onze expertise. 

Buitengevelbekleding voor elk bouwproject

G&V gaat niet alleen bij particulieren aan de slag. Ook als openbaar bestuur, ondernemer of bouwpromotor kunt u rekenen op onze expertise. Wij voorzien nieuwbouwappartementen, ziekenhuizen en scholen van een perfecte gevel. Bekijk onze referenties.

Uw ervaren partner

Zaakvoerder Alex Valgaerts heeft al meer dan 20 jaar ervaring in gevelbepleistering en buitengevelbekleding. Dankzij deze ruime expertise kunnen we elk project in goede banen leiden, vanaf de opmeting tot en met de afwerking. Zo bent u er zeker van dat de uitvoeringstermijn wordt nageleefd.

Bent u op zoek naar een specialist voor uw buitengevelbekleding? Neem dan contact op of vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij zijn vooral actief in regio Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel of Limburg. Maar ook daarbuiten steken onze vakmensen voor u graag de handen uit de mouwen!