Crepi voor uw gevel

Analyse van uw gevel

Crepi aanbrengen is een nauwkeurig werk dat een goede voorbereiding vereist. Daarom maken wij eerst een analyse van de werken. We maken opmetingen ter plaatse en bepalen zo welke materialen en welke techniek we toepassen. Elke crepi gevel vraagt immers om een verschillende aanpak.

Op basis van deze analyse werken wij een vrijblijvende offerte uit. Om misverstanden te voorkomen, krijgt u steeds een volledige prijszetting. Gaat u akkoord met ons voorstel, dan maken wij een orderbevestiging op met daarin de kleurkeuze en de uitvoeringstermijn.

Crepi laten aanbrengen zonder overlast

Wilt u een gevelrenovatie zonder breekwerken of overlast? Dan is crepi een uitstekende keuze. Tijdens de werken worden uw ramen, deuren en stoep volledig afgedekt en uitstekend beschermd. Bij het aanbrengen van crepi op uw gevel gaan wij als volgt te werk:

  • We plaatsen hoek- en stopprofielen ter versteviging;
  • Scheurgevoelige plekken worden versterkt met bewapeningsgaas;
  • Gevelpleister wordt aangebracht in verschillende lagen: voorspuitlaag (indien nodig), grondlaag met wapeningsweefsel, gronderingslaag en afwerklaag;
  • Om de puntjes op de i te zetten, zorgen wij voor het afkitten van de profielen tussen pleisterwerk, ramen en deuren.

Uiteraard wordt de werf achteraf volledig opgeruimd en wordt het afval verwijderd.

Wilt u uw gevel laten bezetten met crepi en wenst u hier meer informatie over? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.