Crepi plaatsen: de afwerking

Crepi plaatsen is een secuur werk. De afwerking van uw gevel is echter even belangrijk als een feilloze plaatsing. De kleur en de korreldikte geven elke gevel een uniek uitzicht. Denk vooraf dus goed na over welke uitstraling u uw gevel wilt meegeven. Felle kleuren zorgen voor een frisse gevel en fleuren het hele straatbeeld op. Uw huis wordt de blikvanger van de buurt! Donkere kleuren en grijstinten zorgen dan weer voor een strakke afwerking en een moderne uitstraling.

Kies de korreldikte
Afhankelijk van het type pleister, is een diverse korrelgrootte mogelijk bij het crepi plaatsen: meestal 1,5 mm, maar ook 1 mm en 2 mm. De pleisters worden op korreldikte aangebracht met een pvc-afwerkspaan.

Siliconenharspleister wordt in kant en klare vorm, ingekleurd aangeleverd en op korreldikte aangebracht. Gladpleister is eveneens mogelijk (korrel kleiner dan 0,5 mm) met een bijkomende afwerking met een siliconenharsverf. U hebt bij elke soort pleister keuze uit zowat alle kleuren, van wit tot zwart en alles daar tussenin.

Vraag een gratis offerte aan
Wilt u crepi plaatsen of meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij komen graag bij u langs voor de nodige opmetingen en maken een vrijblijvende prijsopgave op.