Crepi voor uw woning of bouwproject

Een frisse gevel

Uw woning of bouwproject moet de juiste uitstraling hebben. En dat begint bij de afwerking van uw gevel. Gevelbepleistering in crepi biedt heel wat mogelijkheden. Of u nu een moderne uitstraling wil of een rustieke stijl, crepi zorgt steeds voor een homogeen resultaat. Bovendien kunt u crepi combineren met andere materialen zoals steenstrips of houten beplating.

Gevelbepleistering in elke kleur en stijl

De kleur en de korreldikte van crepi geven elke gevel een uniek uitzicht. Zachte pasteltinten zorgen voor een frisse uitstraling en fleuren het straatbeeld op. Kiest u liever voor een strakke en moderne afwerking? Dan bent u wellicht meer te vinden voor grijstinten. Ook de korreldikte speelt een rol in het karakter van uw gevel. Die is afhankelijk van het type gevelpleister en bedraagt meestal 1 tot 2 mm.

Geef uw gevel een opknapbeurt met crepi

Is uw gevel toe aan renovatie? Ook dan is gevelbepleistering een aanrader. Crepi kan op elke ondergrond aangebracht worden, zelfs op isolatie. Bekijk onze referenties en ontdek het verfrissende effect van crepi.

Gevelbepleistering door een vakman

Crepi plaatsen is een secuur werk. Vertrouw daarom op het gespecialiseerde team van G&V. Als expert in buitengevelbekleding nemen wij niet alleen particuliere woningen onder handen, maar ook projecten als nieuwbouwappartementen, ziekenhuizen en scholen. Ook voor complexere architectuur is crepi namelijk een geschikte bekleding.

Bent u geïnteresseerd in gevelbepleistering voor uw bouwproject of woning? Ontdek dan hoe wij met crepi uw gevel opfrissen of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

Klik hier voor de kleurkaart van Caparol.